Minggu, 05 Juni 2011

Home » » PETA Protesters

PETA Protesters

Gallery: Semi-nude PETA protesters
Protesters hit the street in Vancouver, Ottawa, Denmark and Japan to to fight for animal rights on behalf of People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) March. 24.










Gallery: Semi-nude PETA protesters
Protesters hit the street in Vancouver, Ottawa, Denmark and Japan to to fight for animal rights on behalf of People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) March. 24.

Nude Shower Protest Causes Car Crash


PETA’s animal rights group activists accidentally caused a car crash during their naked shower protest in Hollywood.
While the girls were baring it all and showering in public to promote a vegan lifestyle, one of the drivers had been so distracted that he ploughed his grey sedan straight into the back of a white pick-up truck at a stoplight in front of him.
Fortunately the damage appeared to be minimal, and the only thing wounded seemed to be the driver’s pride, reports Daily Mail.
PETA says by giving up just one pound of meat, Americans can save up 2,463 gallons of water – or six months of shower water.







Related Posts by Categories

Ditulis Oleh : Mad Buddy ~ Just Write

Artikel PETA Protesters ini diposting oleh Mad Buddy pada hari Minggu, 05 Juni 2011. Terimakasih atas kunjungan Anda serta kesediaan Anda membaca artikel ini. Kritik dan saran dapat anda sampaikan melalui kotak komentar.

:: Get this widget ! ::

30 komentar:

A nice comment by gesture......., :30 :33

kalau di indonesia begini, gimana sih? hee

:13 kalau di Indonesia sudah ditangkap sama polisi...hahaha

kalau di malaysia juga di tangkap sama polisi..haha

@fadh leyanie
:33 :33 hahaha......, tapi protes seperti ini yang akan mendapat perhatian lebih banyak dari pemerintah negara tersebut.

hi, thanks for following CUT AND DRY.

i'm following back!

have a great time,
betty

Sepadan dengan aksinya, pasti langsung ditanggapi kalo yang protes kek gitu, hahhaa

@Betty Manousos@ Cut and Dry
Thanks Betty for following me back :10 Nice being your follower.

@Viyan Pradita
:12 bener mas bro, mereka lakukan itu agar protes mereka lebih diperhatikan & cepat untuk diberi reaksi balik...hehhehe

Nice infonya friend,visit me too...http://www.apha.co.nr
http://dollardarineobuxcomtanpareferal.blogspot.com

Follow aku sukses di #802, thanks for follow me, salam persahabatan dari Wilwatikta Madani.

hehehe,makasih gan.kalau dah tau.:33

@apha
Thanks mas bro :10 I'm gonna come to visit you ASAP

@WILWATIKTA MADANI
Thanks sangat mas bro atas followed back-nya, salam kenal ya mas bro :12

hahahaha keren bli coba da di lombok hahahahaha

@Karisma
Sebenarnya di Indonesia sudah pernah ada, yaitu para Ibu2 yang protes dengan bertelanjang dada dikarenakan tempat tinggalnya akan digusur tapi emang tidak di blow up sedemikian rupa seperti diluar negeri,,,,, :13

crazy . . stupid

Terlambat Gan yach,padahal saya mau ikut protes di Hollywood.Hahaha,dasar! Nice pic and nice post!

@Er'end
:13 hahaa......, mas bro ada2 saja. Thanks mas bro atas commentnya

@Tutorial SEO
:16..........:13 :13, yeah this is weird protest for us.

saya pemilik http://wawasan-plusplus.blogspot.com/ gan, lapor.... follow back sukses, followers 814

@Rido
Thanks berat abis mas bro atas follbacknya :10

13 thanks mas bro atas supportnya ya

Wah..Klau diIndonesia Pornoaksi nih..
he
_

@MaPhia BlacK
hehehe :13 beda negara, beda budaya protesnya

Hi there, just wanted to tell you, I loved this article. It was funny.
Keep on posting!

My web-site ... how to get pregnant fast

WOW just what I was searching for. Came here by searching for mens health

Check out my website ... viagra uk

Poskan Komentar

Jika anda suka dengan artikel ini jangan segan untuk berkomentar ya, Komentar anda sangat diperlukan untuk develop blog ini.

Kalo nggak punya URL, Google Acc, silahkan beri komentar sebagai: Anonymous. Terimakasih.

Photobucket
Silahkan untuk menambahkan LINK Blog anda dibawah ini

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites